Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Reglement

Reglement 07 juli 2016 09:39 #1

  • Henk008
  • Henk008's Profielfoto
  • Offline
  • Berichten: 2196
  • Ontvangen bedankjes 30
Beste clanleden, beste mensen aanwezig on ons forum en TeamSpeak,


Naar aanleiding van enkele incidenten hebben wij als clanleiding besloten een aantal regels duidelijker op te gaan stellen en deze ook strenger te gaan naleven. Dit komt er in de praktijk waarschijnlijk op neer dat er vaker iemand van TeamSpeak gekickt zal worden.Hieronder volgen een aantal zaken waarin wij willen en gaan handelen.

Bij het plaatsvinden van racistische, seksistische, discriminerende dan wel haatdragende uitingen naar een ander clanlid, een aanwezige of een hele bevolkingsgroep en wanneer dit niet als grap kan worden opgevat, spreken wij jullie hier op aan. Dit gaat samen met een TeamSpeak kick van 1 seconde, waarna je meteen terug kan komen. Dit zal meestal verder ook geen gevolgen hebben. Dit kan gebeuren, dus zie in dat je fout zat om dit te uiten in deze clan en ga verder gezellig verder met anderen.

Nadat wij het excessieve schelden binnen ROD wilden verminderen, lijkt het alleen maar erger te zijn geworden. Probeer dit echt tot een minimum te houden en let op je woordkeuze. Scheld liever heel vaak met aardappel dan één keer met kanker. Bij overschreiding zal ook een opmerking en een korte TeamSpeak kick volgen. Mocht iemand zich echt niet in kunnen houden, mute jezelf dan even.

Wanneer bovenstaande incidenten dusdanig zijn dat een staflid wil vertellen waarom je een clankick krijgt, en jij besluit om door te gaan met jouw gedrag dan wel om kinderachtig de gehele staf op mute te zetten en met niemand willen praten, dan volgt er een officiële waarschuwing waarbij je voor 24 uur van TeamSpeak zal worden verwijderd om af te koelen en na te denken.

Herhaaldelijke fouten kunnen en zullen doorgaan in ergere straffen met een uiteindelijke perma-ban van 2 jaar!

Dit alles houdt dus ook in dat wanneer er zich incidenten tussen twee mensen die lid zijn van ROD, plaatsvinden, wij hiervoor kunnen ingrijpen met betrekking tot TeamSpeak, het forum en de whatsapp groep met het oog op de sfeer in de algehele clan.

Houd het dus alsjeblieft vriendelijk, probeer mensen en situaties goed in te schatten en zwijg bij twijfel eerder dan dat je zonder reden ruzie met iemand gaat maken. Bedenk namelijk dat iets wat als grap is bedoeld niet zo hoeft te worden opgevat en iemand echt kan schaden.

Als laatste wil ik jullie vragen nu niet ineens bang te worden dat wij een dictatorschap worden. Allereerst waren wij dat al en ten tweede zal er in de praktijk zoals gezegd waarschijnlijk niet heel veel veranderen. Let vooral op je woorden. Het is lastig, maar met wat moeite lukt het zeker!


Namens de staf van Royal Old Dutch,

Gimleah/Erik
Laatst bewerkt: 07 juli 2016 09:42 door Henk008.
Discussie gesloten.
Bedankt door: Yggdrasil, Knarfi

We hebben 29 gasten en geen leden online

  • Joey1610 wordt over 2 dagen (22)!