Over Ons

Royal Old Dutch is een Nederlandstalige clan voor League of Legends en alle andere spellen die onze leden willen spelen. Ook al zijn we een funclan, we staan altijd ons mannetje!

 

Royal Old Dutch is op 12 december 2009 opgericht als een Battlefield Heroes clan. Ondanks wat de naam misschien doet vermoeden, speelden we in dit spel zowel op de Royal als op de National faction. In de afgelopen jaren heeft Royal Old Dutch een belangrijke rol gehad in de clanscene van Battlefield Heroes, met goede resultaten in toernooien en clanwars. Tijdens onze piek waren we één van de grootste en meest invloedrijke Battlefield Heroes clans van het moment. Wegens omstandigheden hebben wij echter sinds 29 september 2014 besloten niet langer verder te gaan met het ondersteunen van BFH.

Met de komst van League of Legends hebben wij vanaf 15 april 2013 het aantal officieel ondersteunde spellen uitgebreid naar twee. Naast het feit dat we tot op de dag van vandaag het meest actief gebleven zijn in League of Legends, biedt Royal Old Dutch haar leden ook de ruimte om andere spellen te spelen, met bijvoorbeeld speciale kanalen op onze Teamspeak3-server. Er is in onze clan altijd ruimte om een nieuw spel op te zetten als dit iets toevoegt. Als je een leuk voorstel hebt, neem dan ook gerust contact met ons op!

Mocht je nog vragen hebben over de clan, dan kun je terecht op ons forum, het contact formulier op de website, of op onze Teamspeak server. Mocht je interesse hebben om Royal Old Dutch te joinen, vul dan het Join Us formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet maak jij binnenkort wel onderdeel uit van onze clan!

We hebben 19 gasten en geen leden online